Stipendium 2016

Maak een slogan en win het Panathlon Stipendium 2016

Deelnemen aan het stipendium 2016?

GEEF HIER JOUW KLASSLOGAN DOOR

De sloganwedstrijd is een organisatie van Panathlon Vlaanderen, in samenwerking met de Nationale Loterij, de Stichting Vlaamse Schoolsport – SVS, de Bond voor Lichamelijke Opvoeding – BVLO vzw en het Internationaal Centrum Ethiek in de Sport – ICES vzw. De wedstrijd wordt gesteund door de firma Janssen & Fritsen.

Oproep gericht aan de directies en leerkrachten van het lager onderwijs Panathlon Vlaanderen

wie kan deelnemen?
Elke klas (eerste tot zesde leerjaar) van het lager onderwijs (gewoon en buitengewoon), onder begeleiding van een leerkracht.
Een school met 8 klassen kan dus deelnemen met 8 verkozen klasslogans. Elke klas stuurt zijn slogan apart in!

thema
Het thema van de sloganwedstrijd is ‘Sport is LEUK’. Kinderen spelen en sporten heel spontaan en beleven er plezier aan, zolang het
aansluit bij hun kunnen en hun leefwereld. De een zal rustiger sporten opzoeken, bij de ander mag het er al wat heviger aan toegaan. Sommige kinderen sporten liefst in groep, anderen proberen en exploreren meer individuele sporttakken. Elk kind moet kunnen meedoen en er plezier aan beleven.
Zo staat ook te lezen in het ‘Panathlon Charter over de Rechten van het Kind in de Sport’: zich te vermaken en te spelen.
Laat de kinderen vertellen waarom zij sport leuk vinden en je zal verrast zijn! Verpak de redenen in een mooie slogan en stuur die de wijde wereld in. Wie weet wint jouw klas wel het Panathlon Stipendium 2016 ter waarde van 1.000 euro!

Download hier de brochure.

GEEF HIER JOUW KLASSLOGAN DOOR

Klik hier om het volledige reglement voor het Stipendium 2016 te downloaden in pdf formaat.

Hieronder kan u de nodige documenten downloaden met betrekking tot het deurhangersjabloon: